Изберете страница

Најдете и објавувајте слободни работни места во хотели и ресторани

 

Дали барате работа?

+ 235 компании бараат квалификувани кандидати како вас во туристичкиот сектор, контактирајте со најдобрите хотели, крстарења, ресторани, казина, атракции и авиокомпании низ светот и бидете забележани. ние чекаме!…

Барате талент?

+ 3000 кандидати сегментирани во целата сфера на туризам, гастрономија, угостителство, казина, тематски паркови, крстарења и авиокомпании. + 65,000 посетители месечно не посетуваат, можеме да ви помогнеме да ги најдете најдобрите кандидати ...

Апсолутно сме посветени на наоѓање и поставување на кандидати во најдобри можни улоги на компанијата врз основа на вашите интереси.

Директен контакт за компаниите 

Контактирајте не за да ги запознаете пакетите и да објавите слободни работни места на следниот е-маил

Контакт со нас

  • contact@grandhotelier.com