Selectați pagina

Șablon de politică de confidențialitate

 

 

MARE HOTELIER vă informează despre Politica sa de confidențialitate privind tratarea și protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor și clienților care pot fi colectate prin navigarea sau contractarea de servicii prin intermediul site-ului http://grandhotelier.com

În acest sens, Deținătorul garantează respectarea reglementărilor în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, reflectate în Legea organică 3/2018, din 5 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal și garantarea drepturilor digitale (LOPD GDD). De asemenea, respectă Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice (RGPD).

Utilizarea site-ului web presupune acceptarea acestei Politici de Confidențialitate precum și a condițiilor incluse în Avizul Legal.

Identitate del responsable

 

Principii aplicate în tratamentul datelor

 

În tratarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, Proprietarul va aplica următoarele principii care respectă cerințele noului regulament european de protecție a datelor:

  • Principiul legalității, loialității și transparenței: Proprietarul va solicita întotdeauna consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, care poate fi pentru unul sau mai multe scopuri specifice, despre care veți fi informat în prealabil cu o transparență absolută.
  • Principiul minimizării datelor: Proprietarul va solicita doar datele strict necesare scopului sau scopurilor pentru care sunt solicitate.
  • Principiul limitării perioadei de conservare: Datele vor fi păstrate pentru timpul strict necesar scopului sau scopurilor tratamentului.
    Deținătorul vă va informa cu privire la perioada de conservare corespunzătoare în funcție de scop. În cazul abonamentelor, Deținătorul va revizui periodic listele și va elimina acele înregistrări care sunt inactive pentru o perioadă considerabilă de timp.
  • Principiul integrității și confidențialității: Datele dumneavoastră vor fi tratate în așa fel încât securitatea, confidențialitatea și integritatea acestora să fie garantate. Trebuie să știți că Deținătorul ia măsurile de precauție necesare pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea necorespunzătoare a datelor utilizatorilor săi de către terți.

Obținerea datelor cu caracter personal

 

A răsfoi MARE HOTELIER Nu este necesar să furnizați date personale. Cazurile în care furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal sunt următoarele:

  • Prin contactarea prin formularele de contact sau prin trimiterea unui e-mail.
  • Când faci un comentariu la un articol sau o pagină.
  • Prin înscrierea pentru un formular de abonare sau un buletin informativ pe care titularul de cont îl gestionează cu MailChimp.
  • Prin înscrierea pentru un formular de abonare sau un buletin informativ pe care Deținătorul îl gestionează cu MailRelay.
  • Prin înscrierea pentru un formular de abonare sau un buletin informativ pe care Titularul de Cont îl gestionează cu SendinBlue.

Drepturile tale

 

Proprietarul vă informează că aveți dreptul la:

  • Solicitați accesul la datele stocate.
  • Solicitați o rectificare sau anulare.
  • Solicitați limitarea tratamentului dumneavoastră.
  • Opuneți-vă tratamentului.
  • Solicitați portabilitatea datelor dvs.

Exercitarea acestor drepturi este personală și de aceea trebuie exercitată direct de către cel interesat, solicitând-o direct de la Proprietar, ceea ce înseamnă că orice client, abonat sau colaborator care și-a furnizat datele în orice moment poate contacta Proprietarul și solicita informații despre datele pe care le-ați stocat și modul în care le-ați obținut, solicitați rectificarea acestora, solicitați portabilitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă opuneți prelucrării, limitați utilizarea acestora sau solicitați anularea acestor date din dosarele Titularului.

Pentru a vă exercita drepturile de acces, rectificare, anulare, portabilitate și opoziție trebuie să trimiteți un e-mail la adresa contact@grandhotelier.com împreună cu dovada legală valabilă, cum ar fi o fotocopie a DNI sau echivalent.

Aveți dreptul la protecție judiciară efectivă și de a depune o reclamație la autoritatea de control, în acest caz, Agenția Spaniolă pentru Protecția Datelor, dacă considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privește încalcă Regulamentul.

Finalitatea tratamentului datelor personale

 

Când vă conectați la site-ul web pentru a trimite un e-mail Deținătorului, vă abonați la newsletter-ul acestuia sau încheiați un contract, furnizați informații personale pentru care Deținătorul este responsabil. Aceste informații pot include date personale, cum ar fi adresa dumneavoastră IP, numele și prenumele, adresa fizică, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații. Prin furnizarea acestor informații, vă dați consimțământul pentru ca informațiile dvs. să fie colectate, utilizate, gestionate și stocate de către superadmin.es, numai așa cum este descris în Avizul legal și în această Politică de confidențialitate.

Datele personale și scopul tratamentului de către Deținător sunt diferite în funcție de sistemul de captare a informațiilor:

  • Formulare de contact: Deținătorul solicită date cu caracter personal, printre care se pot număra: Numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa site-ului dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.
    De exemplu, Proprietarul folosește aceste date pentru a răspunde mesajelor, îndoielilor, plângerilor, comentariilor sau îngrijorărilor dvs. pe care le puteți avea cu privire la informațiile incluse pe site, serviciile oferite prin intermediul site-ului, tratarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, întrebări referitoare la textele legale incluse în site-ul web, precum și orice altă întrebare pe care o puteți avea și care nu face obiectul condițiilor site-ului sau contractului.
  • Formulare de abonare la conținut: Titularul solicita urmatoarele date personale: Nume si prenume, adresa de email, numarul de telefon si adresa site-ului dumneavoastra pentru a gestiona lista de abonamente, trimite newslettere, promotii si oferte speciale.
    Datele pe care le furnizați Proprietarului vor fi localizate pe serverele The Rocket Science Group LLC d/b/a, cu domiciliul în SUA. (MailChimp).

Există și alte scopuri pentru care Proprietarul tratează datele dumneavoastră cu caracter personal:

  • Pentru a garanta respectarea condițiilor prevăzute în Avizul Legal și în legea aplicabilă. Aceasta poate include dezvoltarea de instrumente și algoritmi care ajută acest site să asigure confidențialitatea datelor personale pe care le colectează.
  • Pentru sprijinirea și îmbunătățirea serviciilor pe care le oferă site-ului Web.
  • Pentru a analiza navigația. Deținătorul colectează alte date neidentificare care sunt obținute prin utilizarea cookie-urilor care sunt descărcate pe computerul dumneavoastră atunci când navigați pe site-ul web ale cărui caracteristici și scop sunt detaliate în Politica de cookie-uri.
  • Pentru a gestiona rețelele sociale. Proprietarul are o prezență pe rețelele de socializare. Dacă devii urmăritor pe rețelele de socializare ale Titularului, prelucrarea datelor cu caracter personal va fi guvernată de această secțiune, precum și de acele condiții de utilizare, politici de confidențialitate și reglementări de acces care aparțin rețelei de socializare care este adecvată în fiecare caz și pe care le-ați acceptat anterior.

Puteți consulta politicile de confidențialitate ale principalelor rețele sociale în aceste link-uri:

Deținătorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea gestionării corecte a prezenței sale pe rețeaua de socializare, a vă informa cu privire la activitățile, produsele sau serviciile sale, precum și în orice alt scop pe care reglementările rețelelor sociale îl permit.

În niciun caz Proprietarul nu va folosi profilurile adepților de pe rețelele sociale pentru a trimite publicitate individual.

Securitatea datelor personale

 

Pentru a vă proteja datele personale, Deținătorul ia toate măsurile de precauție rezonabile și urmează cele mai bune practici din industrie pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită, accesul necorespunzător, dezvăluirea, modificarea sau distrugerea acestora.

Site-ul este găzduit pe Hostinger. Securitatea datelor dumneavoastră este garantată, deoarece aceștia iau toate măsurile de securitate necesare pentru aceasta. Puteți consulta politica lor de confidențialitate pentru mai multe informații.

Conținut de pe alte site-uri web

 

Paginile de pe acest site web pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum ați fi vizitat celălalt site web.

Aceste site-uri web pot colecta date despre dvs., pot folosi cookie-uri, pot încorpora coduri de urmărire terță parte suplimentare și vă pot monitoriza interacțiunea folosind acest cod.

Politica de cookie-uri

 

Pentru ca acest site web să funcționeze corect, trebuie să utilizeze cookie-uri, care sunt informații care sunt stocate în browserul dvs. web.

Pe pagina Politica Cookies puteti consulta toate informatiile legate de politica de colectare, scopul si tratamentul cookie-urilor.

Legitimarea pentru tratamentul datelor

 

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră este: consimțământul.

Pentru a contacta Proprietarul, pentru a vă abona la un buletin informativ sau pentru a face comentarii pe acest site, trebuie să acceptați această Politică de confidențialitate.

Categorii de date personale

 

Categoriile de date personale cu care se ocupă Proprietarul sunt:

  • Datele de identificare.

Conservarea datelor personale

 

Datele personale pe care le furnizați Deținătorului vor fi păstrate până când veți solicita ștergerea acestora.

Destinatarii de date personale

 

  • mailrelay CPC Computer Services Applied to New Technologies SL (denumită în continuare „CPC”), cu sediul social la C/ Nardo, 12 28250 – Torrelodones – Madrid.
    Veți găsi mai multe informații la: https://mailrelay.com
    CPC tratează datele pentru a furniza Serviciilor sale de e-mail Titulare Titularului Proprietarului.
  • MailChimp The Rocket Science Group LLC d/b/a, cu domiciliul în SUA.
    Veți găsi mai multe informații la: https://mailchimp.com
    The Rocket Science Group LLC d/b/a tratează datele pentru a furniza servicii de e-mail Titulare Proprietarului.
  • SendinBlue SendinBlue, o societate pe acțiuni simplificată (société par actions simplifiée) înregistrată la Registrul Comerțului din Paris sub numărul 498 019 298, cu sediul social la 55 rue d'Amsterdam, 75008, Paris (Franța).
    Veți găsi mai multe informații la: https://es.sendinblue.com
    SendinBlue prelucrează datele pentru a oferi deținătorului soluții de trimitere de e-mailuri, SMS-uri tranzacționale și Titulare.
  • Google Analytics este un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc., o companie din Delaware al cărei sediu principal este la 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Statele Unite („Google”). Veți găsi mai multe informații la: https://analytics.google.com
    Google Analytics folosește „cookie-uri”, care sunt fișiere text aflate pe computerul dumneavoastră, pentru a ajuta Proprietarul să analizeze modul de utilizare făcut de utilizatorii Site-ului. Informațiile generate de cookie-ul despre utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dumneavoastră IP) vor fi transmise și stocate direct de Google pe serverele din Statele Unite.
  • DoubleClick de Google este un set de servicii de publicitate furnizate de Google, Inc., o companie din Delaware al cărei sediu principal este la 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Statele Unite („Google”).
    Veți găsi mai multe informații la: https://www.doubleclickbygoogle.com
    DoubleClick folosește „cookie-uri”, care sunt fișiere text plasate pe computerul dvs. și utilizate pentru a crește relevanța reclamelor legate de căutările dvs. recente. Politica de confidențialitate Google explică modul în care Google vă gestionează confidențialitatea atunci când vine vorba de utilizarea cookie-urilor și a altor informații.

De asemenea, puteți vedea o listă cu tipurile de cookie-uri utilizate de Google și colaboratorii săi și toate informațiile legate de utilizarea cookie-urilor de publicitate.

 

Când răsfoiți MARE HOTELIER Pot fi colectate date neidentificare, care pot include adresa IP, localizarea geografică, o înregistrare a modului în care sunt utilizate serviciile și site-urile, obiceiurile de navigare și alte date care nu pot fi folosite pentru a vă identifica.

El sitio Web utilizează următoarele servicii de analiză a terților:

  • Google Analytics
  • DoubleClick de la Google

El Titular utilizează informațiile obținute pentru obținerea datelor statistice, analiza tendințelor, administrarea site-ului, studierea patronilor de navigație și pentru recopilarea informațiilor demografice.

Exactitudinea și veridicitatea datelor personale

 

Sunteți de acord că datele furnizate Proprietarului sunt corecte, complete, exacte și actuale, precum și să le păstrați actualizate corespunzător.

În calitate de Utilizator al Site-ului, sunteți singurul responsabil pentru veridicitatea și corectitudinea datelor pe care le trimiteți către site, exonerând Proprietarul de orice responsabilitate în acest sens.

Acceptare și consimțământ

 

În calitate de Utilizator al Site-ului, declarați că ați fost informat cu privire la condițiile privind protecția datelor cu caracter personal, acceptați și sunteți de acord cu tratarea acestora de către Proprietar în modul și în scopurile indicate în această Politică de Confidențialitate.

Revocabilitate

 

Pentru a vă exercita drepturile de acces, rectificare, anulare, portabilitate și opoziție trebuie să trimiteți un e-mail la adresa contact@grandhotelier.com împreună cu dovada legală valabilă, cum ar fi o fotocopie a DNI sau echivalent.

Exercitarea drepturilor dumneavoastră nu include date pe care Deținătorul este obligat să le păstreze în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Modificări la politica de confidențialitate

 

El Titular se rezervă dreptul la modificarea prezentei Politică de Privacitate pentru adaptarea noilor legislații sau jurisprudențiale, astfel cum se practică industria.

Aceste politici vor fi în vigoare până când vor fi modificate de către alte persoane publicate în mod corespunzător.