Select Page

Gjeni dhe postoni vende të lira pune në hotele dhe restorante

 

Jeni ne kerkim te punes?

+ 235 kompani po kërkojnë kandidatë të kualifikuar si ju në sektorin e turizmit, kontaktoni hotelet, kroçerat, restorantet, kazinotë, atraksionet dhe linjat ajrore më të mira në mbarë botën dhe vini re. ne po presim!…

Po kërkoni Talent?

+ 3000 kandidatë të segmentuar në të gjithë sferën e turizmit, gastronomisë, mikpritjes, kazinove, parqeve tematike, kroçerave dhe linjave ajrore. + 65,000 vizitorë mujorë na vizitojnë, ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni kandidatët më të mirë ...

Ne jemi absolutisht të përkushtuar për të gjetur dhe vendosur kandidatë në rolet më të mira të mundshme të kompanisë bazuar në interesat tuaja.

Kontakt i drejtpërdrejtë për kompanitë 

Na kontaktoni per te njohur paketat dhe per te shpallur vende te lira pune ne emailin e meposhtem

Na kontaktoni

  • contact@grandhotelier.com